Barça

El Barça assalta Stamford Bridge i treu bitllet per a la final de Bilbao (0-2)

El Barça remunta contra el Chelsea i jugarà la quarta final de Champions consecutiva

Redacció Esport3Actualitzat

L'operació remuntada acaba amb èxit. El Barça jugarà la cinquena final de Champions, la quarta consecutiva, després de superar el Chelsea per 0 a 2. Aitana Bonmatí, i Fridolina Rolfö, de penal, han aplanat per a les blaugranes el camí cap a Bilbao.

  • Aitana iguala l'eliminatòria en el minut 25. La millor futbolista del món s'inventa una acció individual i troba porteria amb un xut creuat que desvia lleugerament la defensa Buchanan. Era tot just la primera ocasió del Barça a Stamford Bridge (0-1).
  • Reacció immediata del Chelsea sense recompensa. Una rematada al travesser de Leupolz, precedida d'un fora de joc, i un xut de Macário que ha salvat Cata Coll, han estat les aproximacions més perilloses de les locals.
  • Semifinal empatada al descans. El Barça ha aconseguit el més difícil en un partit d'anades i tornades. Queden 45 minuts per buscar el bitllet a la final.
  • Possessió blaugrana, ocasió "blue". Rematada de Nüsken que pica al pal de la porteria de Cata Coll. S'ha salvat el Barça.
  • El Chelsea es queda amb deu jugadores. Kadeisha Buchanan veu dues grogues en 5 minuts, i és expulsada a l'hora de partit.
  • Penal sobre Aitana per empenta de Carter. El VAR el confirma i Fridolina Rolfö el transforma per avançar el Barça en la semifinal. (0-2)
  • Amb superioritat, el Barça no ha patit per mantenir l'avantatge. Salma ha tingut ocasions per augmentar el marcador, però el 0 a 2 dona a les blaugranes l'accés a la final de la Champions.

Les rivals de les blaugranes a la final de Bilbao del dissabte 25 de maig seran les jugadores del PSG o les de l'OL, en el que seria una reedició de Torí 2022. El duel francès de semifinals es decidirà diumenge a París.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut